Hiep hoi, een nieuwe goede doelen actie!
Dit jaar zal de opbrengst worden gedoneerd aan de Bible League, een christelijke organisatie met het verlangen dat mensen tot geloof in Jezus Christus komen. Zij dienen daarvoor de lokale kerk, overal ter wereld, met Bijbels, studiemateriaal en training. De grondslag van de bediening van Bible League is de Heilige Schrift.

Onze missie: Wij dienen over de hele wereld lokale kerken en andere partners door ze te voorzien van Bijbels, Bijbelgedeelten en studiematerialen. Daarmee kunnen zij mensen bereiken en in contact brengen met onze Heere en Heiland Jezus Christus.

Lees hier meer over de Bible League.

Om geld op te halen worden ook dit jaar Rijssense hartjes en puddingbroodjes verkocht, met dank aan bakkerij Tijink. U kunt deze bestellen tot en met 17 maart 2018 via het online bestelformulier, of tot 11 maart door middel van een papieren versie in te vullen. Deze papieren zullen worden verspreid onder kerkelijke verenigingen en door leden van de jeugdvereniging. Vraag ze er vooral naar!

Enige nuttige informatie:

  • Bestellingen kunnen online worden geplaatst tot en met 17 maart 2018. De papieren bestellingen moeten voor 11 maart zijn ingeleverd!
  • De goede doelen actie zal plaats vinden op 24 maart 2018.
  • Bestellingen kunnen worden opgehaald tussen 10 en 2 uur in de Constantijnschool, Braakmansdijk 7, Rijssen.
  • Bezorgingen worden volbracht tussen 10 en 12 uur. Let op: alleen in Rijssen wordt bezorgd.
  • Betalingen vinden pas plaats bij het afhalen of bezorgen. Gelieve contant, zo mogelijk passend, geld mee te nemen bij het afhalen.

Voor verdere vragen of opmerkingen, gelieve te mailen naar goededoelenactie@jvimmanuel.nl.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.