Marijke Wessels

  Jan van den Dijk

  Ik ben dankbaar dat ik al zo lang mentor van de JV mag zijn. Om een stukje samen met jullie op te trekken op jullie levenspad vind ik fantastisch. Vooral omdat op de JV belangrijke vragen als ‘wie is God voor jou’ en ‘wat betekent geloven voor mij’ aan bod komen. Op jullie leeftijd kan dat een hele zoektocht zijn. Maar wie zoekt, die vindt! Daarom wil ik jullie graag tot voorbeeld en ondersteuning zijn.

   Maria van den Dijk

   Als ik aan de JV denk komen woorden als ‘open’ en ‘eerlijk’ in me op. Een open sfeer om geloof met elkaar te delen. Een eerlijke omgeving om ook vragen en twijfels over geloof met elkaar te bespreken. Als mentor wil ik jullie graag wijzen op onze God en Vader, bij wie je terecht kunt met al die vragen. Samen zoeken we dan ook op JV naar Zijn antwoord. En eeuh, Zijn mooiste antwoord is toch Jezus!

    Erik Kastenberg

    Hoi, mooi dat je op deze site bent terecht gekomen! Ook mooi dat je dit stukje leest! Want dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in God en wil je daarover met anderen praten. Dat kan bij onze JV! Zondags praten we na een korte inleiding over (persoonlijke) geloofsvragen. Zo merk je dat je niet de enige bent met vragen en zo merk je dat je van elkaar kan leren. Naast de zondagen zijn er ook tal van activiteiten waar ontzettend veel gezelligheid (en vaak frituur : ) ) aanwezig is! Ik ben God dankbaar dat ik met deze groep fantastische jongeren veel mooie momenten heb!

     Niels van Vliet